:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2010
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2010
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2010-04-28 - Geplaatst door: Werner

HET REGENT GEHAKTBALLEN
Animatie om duim en vingers af te likken!

Release Blu-Ray disc en DVD koop op 19 mei 2010 

Een klungelige uitvinder redt zijn dorp van de hongersnood door het eten te laten regenen. SPHE serveert met de DVD-en Blu-ray Disc release van Het Regent Gehaktballen een heuse sterrencast, overgoten met een animatiesausje en vergezeld van een vleugje komedie.

Wanneer de nieuwste uitvinding van Flint Lockwood (stem van Peter Van De Veire) per ongeluk het dorpsplein vernietigt, is hij ervan overtuigd dat zijn uitvinderscarrière tot het verleden behoort. Tot er iets ongelooflijks gebeurt: in plaats van regen vallen er cheeseburgers uit de lucht. Zijn machine werkt dus echt! Maar wanneer de mensen gulzig om meer en meer voedsel vragen, begint de machine bizar te doen en ontketent hij heuse tornado's van spaghetti en reusachtige gehaktballen. Flint, zijn sprekende assistent-aap Steve en weermeisje Sam Sparks (stem van Nederlandse zangeres Do) moeten snel een manier vinden om de machine uit te schakelen voor de hele wereld bedekt wordt met gigantische gehaktballen.
 
Belangrijke ingrediënten om van de DVD een echt succesrecept te maken, zijn de extra's. Zo bevatten de DVD en Blu-ray Disc audiocommentaren van de regisseurs, een muziekvideo en een interactieve sing-a-long van Raining Sunshine door Miranda Cosgrove. Een andere boeiende extra is de making-of, over het ontwikkelingsproces van tekening tot film, met een inleiding door de visual effect supervisor Rob Bredow. In de extra Flint's Food Fight Game kan je het hoofdpersonage helpen in zijn strijd tegen boosaardig voedsel door zijn ruimteschip te navigeren doorheen een stormweer van vliegende pizza's en

gummybeertjes. Een exclusieve en erg leuke extra op de Blu-ray Disc is de interactieve "Splat"-toets, een unieke feature waarmee je voedsel naar het tv-toestel kan gooien terwijl je de film bekijkt!

 Regisseur: Phil Lord, Chris Miller
Stemmen: Peter Van De Veire, Alex Agnew, Koen De Graeve, Carry Goossens, Do
Genre: Komedie, Animatie
Extra's op DVD / blu-ray disc
• Audiocommentaren van de regisseurs en Bill Hader
• Een succesrecept: the making-of
• Hoofdingrediënten: De stemmen van Het Regent Gehaktballen
• Flint's Food Fight Game
• Uitgebreide scènes en proefscènes
• Ontwikkelingen van tekening tot film, met inleidingen door Visual Effect Supervisor Rob Bredow
• Interactieve "Raining Sunshine" Sing-A-Long
• "Raining Sunshine" muziekclip
• Achter de scènes van Miranda Cosgrove's "Raining Sunshine" muziekclip

Extra's exclusief op Blu-Ray disc:
• Interactieve "Splat"-toets – Gooi voedsel naar de tv wanneer je de film bekijkt!
 

DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS?
Verliefd, verloofd, getrouwd, ingeschreven in een programma voor getuigenbescherming...
 
Release Blu-Ray disc en DVD koop op 20 mei 2010
 
Romantische komedie-iconen Sarah Jessica Parker en Hugh Grant zijn eindelijk verenigd in Did You Hear About The Morgans? SPHE releaset deze komedie met een romantische toets over een uit elkaar gegroeid koppel dat getuige is van een moord en daardoor wordt opgenomen in een programma voor het beschermen van getuigen.
 
Twee succesvolle New-Yorkers, Paul (Hugh Grant) en Meryl (Sarah Jessica Parker), hebben geen idee hoe ze hun gestrandde huwelijk nog kunnen redden. Op een avond zijn ze echter beide getuige van een brutale moord. De politie besluit daarom om hen te beschermen en laat ze hun intrek nemen in een huis op het platteland in Wyoming. Om levend uit deze situatie te geraken, moeten beide rasechte stadsmussen het zien te redden in de verse lucht, in het gezelschap van beren, zonder Blackberry en met elkaar!
 
Extra's op de DVD en Blu-ray Disc bevatten onder meer verwijderde scènes, bloopers, audiocommentaren van de regisseur en hoofdrolspelers en 5 documentaires over de locaties in de film, de cast, de kostuums en meer. Daarnaast biedt de Blu-ray Disc movieIQ aan, waardoor je via de BD-Live functie real-time informatie krijgt over de cast, muziek, wetenswaardigheden, terwijl je naar de film kijkt.
 
Regisseur: Marc Lawrence
Acteurs: Sarah Jessica Parker (Sex And The City), Hugh Grant (Bridget Jones' Diary, Love Actually), Sam Elliot (The Contender, Ghost Rider)
Genre: Romantische komedie
 
Extra's op DVD/Blu-Ray disc
• Audocommentaar met regisseur Marc Lawrence en hoofdrolspelers Hugh Grant en Sarah Jessica Parker
• Documentaires: "Location, Location, Location: De making-of", "Cowboys and Cosmopolitans: De hoofdrolspelers", "Park Avenue meets the Prairie: over de mode", "A Bear of a Scene", "International Special"
• Verwijderde scènes
• Bloopers
 
Extra's exclusief op Blu-Ray disc:
• Met movieIQ en BD-Live krijg je real-time informatie over de cast, crew, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je de film bekijkt!
 

DEFENDOR
Fight back!
Een onwaarschijnlijke held staat op en verschijnt bewapend met supercoole extra's op DVD
Release DVD koop op 5 mei 2010 

Gerechtigheid krijgt een nieuwe naam met de release van Defendor op DVD, het meest charmante superheldenverhaal van het jaar. Woody Harrelson maakt zich klaar voor een avontuur en transformeert in een wel bijzondere superheld die zijn stad wil redden van de ondergang. 

Arthur Poppington (Woody Harrelson) heeft geen superkrachten of blitse wapens om de misdaad te bestrijden. Slechts voorzien van een kinderlijk gevoel voor verwondering en zijn vreemde, huisgemaakte wapens transformeert hij in Defendor. Wanneer hij een lokale prostituee (Kat Dennings) redt, wordt hij verliefd en vindt zo een onverwachte partner in zijn strijd tegen de criminaliteit. Kunnen zij samen de meest gevreesde misdadiger van de stad ten val brengen, zonder zelf gedood te worden? 

Na het publiek en de critici te hebben verbluft op het Internationaal Filmfestival van Toronto, verschijnt Defendor nu op DVD, gewapend met extra's zoals audiocommentaren van Woody Harrelson, Kat Dennings en de filmmakers; vijf onthullende documentaires die de kijkers een blik gunnen achter de schermen van deze baanbrekende nieuwe soort van superheldenfilm en verwijderde scènes. 

Regisseur: Peter Stebbings
Acteurs: Woody Harrelson (Zombieland, 2012), Kat Dennings (Nick & Norah's Infinite Playlist, The House Bunny), Sandra Oh (Grey's Anatomy, Sideways)
Genre: Actie, Komedie 

Extra's op DVD:
• Verwijderde scènes
• Bloopers
• 5 documentaires
• Audiocommentaar met Woody Harrelson, Kat Dennings en de filmmakers
 

ARMORED
Spanning!
Beklijvende actiethriller waar je tenen van opkrullen met extra's op DVD en Blu-ray Disc
Release Blu-Ray disc en DVD koop op 20 mei 2010

Matt Dillon, Jean Reno en Laurence Fishburne zijn de sterren in deze explosieve en spannende film Armored. Alledrie werken ze als bewaker bij dezelfde bewakingsorganisatie en riskeren ze hun leven wanneer ze de ultieme overval willen plegen tegen hun eigen bedrijf. 

Gewapend met wat een waterdicht plan lijkt te zijn, beslissen drie bewakingsagenten om één van hun eigen gepantserde transportwagens te overvallen. Maar wanneer een onverwachte getuige opduikt, loopt het al snel gigantisch fout. 

Na het grote succes in de cinemazalen verschijnt Armored nu op DVD en Blu-ray Disc. Voorzien met extra's zoals audiocommentaren van o.a. Matt Dillon, Jean Reno en de filmmakers en de making-of van verschillende actiescènes. De Blu-ray Disc fans krijgen er nog een extraatje bij dankzij movieIQ. Met deze functie krijg je real-time informatie over de cast, crew, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt.

Regisseur: Nimrod Antal (Upcoming Predators, Vacancy)
Acteurs: Matt Dillon (Crash, 2004), Laurence Fishburne (What's Love Got To Do With It, The Matrix), Jean Reno (The Da Vinci Code)
Genre: Thriller 

Extra's op DVD/Blu-Ray disc:
• Documentaire: "Crash Course: Stunts", "Planning the Heist: De Making-of", "Armed and Underground: Productie-ontwerp"
• Audiocommentaar met de producer en de cast

Extra's exclusief op Blu-Ray disc:
• Met movieIQ en BD-Live krijg je real-time informatie over de cast, crew, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt
 

DANTE'S INFERNO
Release Blu-Ray disc en DVD koop op 20 mei 2010
 
Voorportaal, lust, vraatzucht, hebzucht, gramschap, ketterij, geweld, bedrog en verraad. Dat zijn de negen kringen van de hel, zoals de Italiaanse dichter Dante Alighieri ze beschreef in zijn meesterwerk Inferno, het eerste deel van La Divina Commedia, De Goddelijke Komedie. In Dante's Inferno maak je een reis door de hel, waarin Dante de strijd aanbindt met het kwaad, demonen en monsters die elke fantasie te boven gaan. Het doel is het redden van zijn geliefde Beatrice, uit de greep van Lucifer zelf. De game Dante's Inferno is op inventieve wijze gemaakt onder regie van animatie-visionairs van over de hele wereld en de creatieve teams achter animatie-klassiekers als Ghost In The Shell, Blood: The Last Vampire, Tales Of The Black Freighter en Samurai Champloo. Zes regisseurs, zes angstaanjagende visies op de hel, één bloedstollend actie-avontuur.
 
Extra's op Blu-Ray disc/DVD:
• Diabolische Documentaires: 5 Animatiescènes, EA Game Trailer