:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2011
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2011
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2010-12-19 - Geplaatst door: Werner
GROWN UPS
Boys will be boys... sommigen al wat langer dan anderen
 
Het ultieme komedie dream team verzamelt zich in de allernieuwste dvd-en blu-ray

release van Sony Pictures Home Entertainment: Grown Ups. Komedie-zwaargewichten - Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade en Rob Schneider - komen samen in een film over een groep vrienden die ontdekken dat ouder worden niet noodzakelijk synoniem staat voor volwassen worden. Als kind speelden vijf beste vrienden samen basketbal. Na vele jaren komen ze opnieuw samen, om te rouwen over het verlies van hun geliefde basketbaltrainer. Samen met hun vrouwen en kinderen brengen ze het weekend van 4 juli heel toepasselijk door in een huis aan het meer waar ze 30 jaar geleden hun grootste overwinning vierden. De mannen, die allemaal nog heel jong van geest zijn, beseffen dat ze allemaal hun levens hebben opgebouwd, maar dat ze nog steeds een tweede jeugd kunnen beleven. Tijdens het weekend ontdekken ze gaandeweg dat ouder worden niet per sé betekent dat je ook moet volwassen worden. Volwassenheid vul je zelf in, en niemand in het huis is meteen bereid die rol op zich te nemen.

Zowel op de dvd als op de Blu-ray Disc vinden we bloopers en een achter de schermen documentaire terug als extra's. Op de Blu-ray Disc staat echter veel meer bonusmateriaal. Zo zijn er verwijderde scènes, audiocommentaar van de regisseur en movieIQ, waarbij kijkers toegang krijgen tot informatie over de cast, de crew, muziek en productieweetjes, terwijl ze de film bekijken.
 
Regisseur: Dennis Dugan (You Don't Mess With The Zohan, Big Daddy)

Acteurs: Adam Sandler (Click, Just Go With It), Kevin James (Paul Blart: Mall Cop), Chris Rock (Death At A Funeral, Everybody Hates Chris), David Spade (Rules Of Engagement), Rob Schneider (You Don't Mess With The Zohan), Salma Hayek (Frida), Maria Bello (The Jane Austen Book Club), Maya Rudolph (Away We Go)

Genre: Komedie
Release Blu-ray disc en dvd koop op 19 januari 2011
 
Extra's op dvd / Blu-ray disc:
• Bloopers: Laughing is Contagious, Gag reel
• Documentaire: The Cast of Grown Ups
Extra's exclusief op Blu-ray disc
•Audiocommentaar met regisseur Dennis Dugan
• Verwijderde scènes: "Fashion Show", "Roxane makes bed", "Ooh la la", "Booby Milk", "Girls Talk at the Waterpark", "Wooden Nipples", "Salma in Closet", "I have a Broken Body", "Kids Play Aircraft Carrier", "Behind the Back Basket"
• Bloopers: Riff-O-Rama
• Documentaires: "Dennis Dugan: Hands on Director", "The Lost Tapes of Norm MacDonald", "Busey and the Monkey"
• movieIQ 

BREAKING BAD SEIZOEN 1

Walter White, een onopvallende, saaie scheikundedocent, krijgt op een dag te horen dat hij aan terminale kanker lijdt. De ooit succesvolle chemicus geeft scheikundeles op een middelbare school en werkt parttime in een wasstraat om zijn gezin te onderhouden zijn vrouw Skyler, die wat bijverdient met een handeltje op eBay en zijn wilskrachtige, 17-jarige zoon Walter Jr., die aan hersenverlamming lijdt. Om ervoor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood goed verzorgd achterblijft, bedenkt hij het ambitieuze plan om een drugshandel op te zetten.
 
Regisseur: Vince Gilligan
Acteurs: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, R.J. Mitte, Betsy
Brandt
Genre: Drama, misdaad
Release dvd koop op 19 januari 2011
 
Extra's op dvd:
• Audiocommentaar: "Pilot: Play with Commentary", "Episode 105: Play with
Commentary"
• Verwijderde scènes: "Walt's Birthday Speech", "Walt Jr. Helps his Dad", "Walt Shows Jesse the Goods", "Walt and Skyler Arrive at the Party", "Target Practice", "Showing the House", "Mr. White's Plan"
• Interview: AMC Shootout
• Interview with Vince Gilligan and Bryan Cranston
• Screen tests: Aaron Paul, Anna Gunn, Betsy Brandt, Dean Norris
• Documentaire: Making of Braking Bad
• Documentaires Inside Breaking Bad: "A No-Rough-Stuff-Type Deal", "Walt and Jesse's Best Moments", "What's in a Name?", "Finding Comedy", "Ken Loses", "The Talking Pillow", "Turning the Tables", "Walt Goes Bald", "The RV", "The Gore",  "The Underwear", "Acting with Cerebral Palsy", "The DEA", "Breaking Bad's Meth Lab"
• Fotogalerij: Vince Gilligan's Photo Gallery
• Promotrailer: Breaking Bad on AMC
 

OPEN SEASON 3 / BAAS IN EIGEN BOS 3

Boog en Elliot zijn terug in een nieuw en dolkomisch circusavontuur

Boog, Elliot en hun andere vrienden uit het bos beginnen samen met Sony Pictures Home Entertainment aan hun derde avontuur met de release van Baas in Eigen Bos 3

op dvd en Blu-ray Disc. Onze bekendste inwoners uit het bos keren terug voor een volledig nieuw avontuur... in het circus. Wanneer Boog's vrienden niet meekunnen tijdens hun jaarlijkse "alleen mannen toegelaten" tripje, besluit Boog om alleen op pad te gaan. Hij verzeilt bij een rondtrekkend circus, waar hij van plaats ruilt met een circusbeer die als twee druppels water op hem lijkt. Wanneer het circus echter besluit om terug te keren naar Rusland, moeten Elliot, McSquizzy, Mr. Weenie en de ganse bende zich reppen om Boog te bevrijden, voor het te laat is...

Baas in Eigen Bos 3 is pret voor de hele familie, die zeker ook het bnusmateriaal zullen kunnen smaken. Op de dvd vind je de game "Runaway RV" terug, waar je Mr. Weenie en de andere dieren moet helpen om Boog veilig uit de klauwen van het circus te redden. Een andere leuke extra op de dvd is Progression Reel, die je toont hoe een scène tot leven komt, van de sketch tot de finale animatie. Het bonusmateriaal op de Blu-ray Disc zal de ganse familie aan het lachen brengen met twee speciale features. Met de Boog's Cannon Blaster kan je al je favoriete personages afvuren uit een circuskanon om Boog te bevrijden uit zijn kooi. En via de Rabbit Splat modus kan je tijdens het bekijken van de film je tv-scherm bekogelen met virtuele konijnen.

Regisseur: Cody Cameron
Stemmen: Steve Schirripa (The Sopranos), Crispin Glover (Back To The Future), Ciara Bravo (Big Time Rush), Dana Snyder (Aqua Teen Hunger Force), Karley Scott Collins (The Class)
Genre: Animatie
Release Blu-ray disc en dvd koop op 5 januari 2011
 
Extra's op dvd / Blu-ray disc:
• Runaway RV game
• Progression Reel (previsualization)

Extra's exclusief op Blu-ray disc:
• Rabbit Splat Mode
• Boog's Cannon Blast game


THE BANNEN WAY

Ervaar non-stop actie met Sony Pictures Home Entertainment's nieuwste dvd-release: The Bannen Way.

Neal Bannen is een charmante crimineel met een zwak voor mooie vrouwen. Zijn vader is de plaatselijke politiechef en zijn oom de criminele equivalent: een maffiabaas. Wanneer zijn vriendin hem smeekt om zijn leven te veranderen en zijn criminele activiteiten achter zich te laten, beslist hij om het roer helemaal om te gooien. Hij moet echter nog één klus afmaken om zijn schulden aan een bekende gangster af te betalen. De opdracht is echter niet zo makkelijk als Neal voor ogen had. Het bonusmateriaal op de dvd bevat zes exclusieve achter de schermen documentaires.
 
Regisseur: Jesse Warren
Acteurs: Mark Grantt (Ocean's Eleven), Vanessa Marcil (Las Legas TV-Serie), Michael Ironside (Terminator Salvation), Robert Forster (Jackie Brown)
Genre: Actie
Release dvd koop op 19 januari 2011
 
Extra's op dvd:
• Documentaires: Getting Behind the Bannen Way: "The Assassins", "The Babes", "The Girl", "The Man", "The Style", "The Vision"


UIT HET ARCHIEF