:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: DE SMURFEN
PERSBERICHT: DE SMURFEN
Bron: EIC - Datum: 2011-03-01 - Geplaatst door: Werner
DE SMURFEN: VERHALEN VAN OPA EN OMA

Hier zijn ze weer, onze blauwe vrienden die geliefd zijn bij jong en oud! Welke avonturen gaan zij dit keer tegemoet? Smurf het vlug uit!

Afl. 1: Een Lang Verhaal van Opa: Wanneer Opa verhalen begint te vertellen is het altijd vol passie. Op een dag raakt hij zo in de ban van zijn verhaal dat hij niet op tijd merkt dat zijn magisch brouwsel overkookt. Zo brengt Opa het hele Smurfendorp in gevaar.
Afl. 2: Pronken met Opa"s veren: Opa en Wilde Smurf worden gevangen genomen door een gemene jager die het gemunt heeft op wilde dieren. Oma en Smoogle snellen hen ter hulp en vangen de jager in een van zijn eigen vallen.
Afl. 3: Oma"s Manier: Oma staat altijd klaar om te helpen en goede raad te geven. Maar ze staat verstomd als ze hoort dat de andere Smurfen haar opdringerig vinden. Ze verlaat het dorp, maar wanneer Gargamel de andere Smurfen vangt, keert ze terug om hen te redden. De Smurfen beseffen dat ze nog veel van elkaar te leren hebben.
Afl. 4: Een huis voor Oma: Huisgenoten Oma Smurf en Smurfin werken elkaar danig op de zenuwen dat de tijd gekom! en is voor Oma om een eigen huisje te zoeken. Terwijl ze samen op zoek gaan naar een plant om haar huisje op te fleuren, maken de andere Smurfen een smurfig huis voor Oma.

Technische gegevens
Configuratie: dvd
Speelduur: ca 60 min
Taal: Nederlands
Ondertiteling: geen
Beeldformaat: 4:3
Genre: Animatie
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: AL
Kijkwijzer: -
Releasedatum: 03-03-2011


DE SMURFEN: OP AVONTUUR MET WILDE EN HIPPE

Afl. 1: Het Wilde Smurfenleven: Wie is dat rare wezentje in het bos? Hij lijkt vaag op een Smurf, maar hij praat zo raar, net als de eekhoorn die hem vergezelt. En waarom praat Grote Smurf over de Verloren Smurf?
Afl. 2: Agatha"s Haargroeimiddel: Wilde Smurf is ongerust als hij ontdekt dat alle eekhoorntjes in het bos verdwenen zijn. De slechte heks Agatha heeft de eekhoorns ontvoerd om een haargroeimiddel te maken.
Afl. 3: Potige"s Rivaal: Potige Smurf was altijd de sterkste en fitste Smurf in het dorp. Maar sinds de komst van Wilde Smurf, heeft niemand nog aandacht voor hem. Hopelijk kan Grote Smurf dit oplossen.
Afl. 4: Een huis vol spiegels: Hoewel Grote Smurf het hem heeft afgeraden, kan Hippe er niet aan weerstaan om naar het grote huis vol spiegels te gaan. Nadat hij zichzelf een nacht lang heeft bewonderd, keert hij terug huiswaarts. Hij wordt echter gevolgd door al zijn schaduwen. Grote Smurf moet een tegenspreuk vinden voordat Hippe helemaal verdwijnt.
Afl. 5: Hippe's Beste Vriend: Hippe vindt niets leuker dan zichzelf te bekijken en te bewonderen. Wanneer hij een kabouter ontmoet die hem ook bewondert, denkt hij zijn beste vriend ooit te hebben gevonden. Maar zo simpel is het niet altijd, en beste vrienden verschillen ook wel eens van mening.

Technische gegevens
Configuratie: dvd
Speelduur: ca 60 min
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Geen
Beeldformaat: 4:3
Genre: Animatie
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: AL
Kijkwijzer: -
Releasedatum: 03-03-2011


DE SMURFEN: TERUG IN DE TIJD - DE OERTIJD

Afl. 1: Smurfen uit de Oertijd: Wanneer de Smurfen een babydinosaurus vinden, heeft dit grote gevolgen. Ze besluiten het verloren dier naar huis te brengen, terug naar zijn eigen tijdperk. Dit is het begin van hun grootste reis ooit, een reis door de tijd.
Afl. 2: Gevangen in de Tijd: Helemaal verloren gelopen in de prehistorie en bedreigd door dinosaurussen en mysterieuze grotbewoners, doen de Smurfen hun uiterste best om de ouders van de babydinosaurus te vinden.
Afl. 3: Oersmurfen: Een prehistorisch vogeltje ziet Brilsmurf als zijn mama. Maar Brilsmurf heeft helemaal geen moederinstinct. Intussen proberen de Smurfen te ontsnappen uit de prehistorie.
Afl. 4: Piratensmurfen: De Smurfen komen terecht bij de piraten. Ze willen helemaal geen piraten zijn en goud stelen van passerende koopvaardijschepen. Maar ze worden betoverd en belanden als bemanning op het schip van piratenpapegaai Blauwbek.

Technische gegevens
Configuratie: dvd
Speelduur: ca 60 min
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Geen
Beeldformaat: 4:3 Genre: Animatie
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: AL
Kijkwijzer: -
Releasedatum: 03-03-2011


Nog meer Smurfen...

Ondertussen hebben we al een hele reeks De Smurfen DVD's uitgebracht. Je kan ze één voor één bekijken op onze website...

• Allemaal Smurfen
• Smurfenavonturen
• Smurfen Verliefd
• Smurfenstreken
• Dol Op Babysmurf
• Op Avontuur Met Smurfin
• Pas Op Voor Gargamel
• Winterpret (special)
• Lente (special)
• Grote Smurf Weet Raad
• Een Smurfige Vondst
• Een Smurfendorp Op Stelten
• Het Is Vakantie (special)
• Smurfige Vrienden
• Smullende Smurfen
• Op Zoek Naar De Smurfgraal (special)Recent nieuws van dezelfde bron