:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: ZONE STAD SEIZOEN 6
PERSBERICHT: ZONE STAD SEIZOEN 6
Bron: EIC - Datum: 2011-05-24 - Geplaatst door: Werner
ZONE STAD SEIZOEN 6

“Vlaamse misdaadbestrijding”

Zone Stad is uitgegroeid tot één van de meest dynamische politiereeksen van Vlaamse bodem. Deze box bevat het integrale zesde seizoen.

Zone Stad is één van de weinige Vlaamse series die de vergelijking met de beste buitenlandse politieseries zonder blozen doorstaat. Actie, spanning en emotie lopen dan ook als een rode draad door de serie. De politierechercheurs van ‘Zone Stad’ pakken de misdaad aan van het centrum van Antwerpen tot de haven. Elke nieuwe zaak confronteert hen met een ander milieu en met andere drijfveren. Zo krijgen ze met het volledige gamma van de criminaliteit te maken zoals familiedrama’s, drugssmokkel, gewelddadige afrekeningen, verkrachting, afpersing, moord en de georganiseerde misdaad.

Alle verhalen die aan bod komen, leunen dicht aan bij de werkelijkheid. Voor de makers is het een bewuste keuze geweest om fictie met feiten te vermengen. De inspecteurs van ‘Zone Stad’ zijn weliswaar slim, maar zijn toch mensen zoals u en ik: kwetsbaar, ambitieus zonder sterallures, moedig maar geen superhelden. Ook zij slagen er niet altijd in om hun privé-problemen tijdens de werkuren op het achterplan te houden. In seizoen 6 raakt het hoofdpersonage Fien Bosvoorde in de ban van iemand die onterecht beschuldigd wordt van seriemoord. Haar tegenspeler, Tom Segers, gaat op zoek naar wat er met zijn overleden vader is gebeurd en doet op het einde van het seizoen een ontdekking die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Technische gegevens
Configuratie: 3 DVD
Speelduur: ca. 650 min
Taal: Nederlands
Ondertiteling: -
Beeldformaat: 16:9
Genre: TV Serie - Detective - Actie
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 12
Kijkwijzer: Geweld
Releasedatum: 26-05-2011
Recent nieuws van dezelfde bron