:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2012
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2012
Bron: EIC - Datum: 2012-05-08 - Geplaatst door: Werner
FRANKENSTEIN
Be afraid... it′s alive

Dr. Victoria Frankenstein is een gerenommeerd wetenschapper in de biotechnologie en is gespecialiseerd in stamcelonderzoek. Ze zoekt obsessief naar een methode om organen te kweken die geschikt zijn voor donorgebruik. Haar onderzoek is echter niet gedreven door geld of roem, maar heeft als enige doel het leven van haar jongste zoon William te redden. Al snel verliest ze controle over het onderzoek en ook over het wezen dat ze gecreëerd heeft door een proef met stamcellen. Langzaam dringt het tot haar door dat ze een monster tot leven heeft gewekt.

Technische gegevens
Configuratie: DVD
Speelduur: ca 90 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Genre: Horror
Geluid: Dolby 5.1
Leeftijd: 16
Kijkwijzer: eng, geweld
Releasedatum: net uit !


BAD MAN'S RIVER

The gang, the rebels, the army... She sold them all down

Na een bankoverval in een klein dorpje in het Westen, nemen King en zijn outlawbende de trein richting Chicago. Op de trein ontmoet King de knappe Alicia. Alicia verleidt King en trouwt met hem tijdens hun treinrit en gaat er op slag met met zijn geld vandoor. Enige tijd later vraagt revolutieleider Senor Montero aan King om een arsenaal van het Mexicaanse leger, vroeger een Mexicaanse missiepost, op te blazen. Als beloning krijgen King en zijn bende 10.000 dollar in goud. Maar wanneer ze de hun beloofde premie willen opstrijken blijkt hun opdrachtgever Montero er vandoor te zijn De plannen wijzigen en plots kunnen ze een half miljoen dollar opstrijken in plaats van 10.000 dollar. Dat beweert althans Montero’s listige vrouw, niemand minder dan Alicia.

Technische gegevens
Configuratie: DVD
Speelduur: ca 85 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Genre: Western
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 12
Kijkwijzer: geweld, eng
Releasedatum: 24-05-2012


FANNY HILL

Memoires of a woman of pleasure

Wanneer de jonge en onschuldige Fanny Hill haar ouders verliest tijdens de pokkenepidemie, besluit ze naar Londen te gaan. Ze vindt werk bij de manipulatieve Mrs. Brown, die haar introduceert in de wereld van passie en sex. Fanny leert daar haar grote liefde Charles kennen. Wanneer hun verhouding aan het licht komt, verbant de vader van Charles hem naar de West Indies. Fanny blijft achter met hoge schulden en besluit uit geldnood de maîtresse van Mr. H. te worden. Ze kan echter haar hart niet aan hem geven en de jaloerse Mr. H. dumpt haar. Ontredderd leeft zij in de straten van Londen, tot ze een onbekende man in nood helpt.

Configuratie: DVD
Speelduur: ca 100 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Genre: Drama
Geluid: Dolby 5.1
Leeftijd: 16
Kijkwijzer: geweld, seks, ruwe taal
Releasedatum: net uit!


FRESHMAN ORIENTATION

How far would you go to get the girl you love

Clay, een doodgewone 18-jarige student, is nieuw op de universiteit, een zogenaamde “freshman”. Hij snakt naar het echte studentenleven met veel drank en nutteloze seks. Het enige probleem is dat de meisjes op school hem niet zien staan. Als hij op één van de feestjes de bloedmooie Marjorie ziet, komt hij met een briljant idee : hij gaat zich voordoen als homo om dichter bij haar in de buurt te komen. Maar na een tijdje is er geen weg meer terug en moet hij zich ook echt blijven gedragen als “gay”. Maar hoe doe je dat als 100% hetero bent en eigenlijk alleen maar aan mooie vrouwen kan denken? Freshman Orientation is een komedie in de stijl van American Pie en Road Trip, waarin oversekste tieners en bloedmooie vrouwelijke studentes een hoofdrol spelen en waarbij het vooral draait om veel lol, liters drank en beschamende situaties.

Technische gegevens
Configuratie: DVD
Speelduur: ca 90 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Genre: Komedie
Geluid: Dolby 5.0 - 5.1
Leeftijd: 12
Kijkwijzer: geweld, drugs, seks, ruwe taal
Releasedatum: net uit !
Recent nieuws van dezelfde bron