:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2012
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2012
Bron: EIC - Datum: 2012-05-15 - Geplaatst door: Werner
ZONE STAD SEIZOEN 7

″Ik neem ontslag″. Met deze schokkende mededeling sloot Tom Segers (Guy van Sande) het zesde seizoen van Zone Stad af. Toen Segers ontdekte dat hij diegene was die als kleine jongen de trekker overhaalde en zo zijn vader vermoordde, leek zijn carrière bij de politie van de zone stad hem niet langer opportuun. De hoofdinspecteur had altijd al een rebels kantje, maar nu haalt zijn zelfdestructieve gedrag wel de bovenhand. Cocaïnestalen bevinden zich niet langer alleen in de bewijsenveloppes van Segers , maar ook in zijn broekzak voor eigen gebruik, terwijl de fles whisky nooit veraf is. En daar zit Inez Vermeulen (Sandrine Andre) voor iets tussen. Tom raakt meer en meer in de ban van deze bloedmooie advocate, die in het verleden de verdediging van Dimitri Alva op zich nam. Langzaam maar zeker dringt het tot Fien Bosvoorde (Lien van de Kelder) door dat Inez Vermeulen wel eens iets op haar kerfstok zou hebben en gaat op onderzoek uit. Inez heeft inderdaad een verborgen agenda. Tom heeft hier echter geen benul van. Tot Fien in grote moeilijkheden komt.

Technische gegevens
Configuratie: 3 DVD
Speelduur: ca 650 min
Taal: Nederlands
Ondertiteling: -
Beeldformaat: 16:9
Genre: TV Serie - Detective
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 16
Kijkwijzer: geweld, eng, seks
Releasedatum: 24-05-2012


MIDSOMER MURDERS SEIZOEN 14 DEEL 1


In het veertiende seizoen van deze Britse misdaadserie doet Inspecteur John Barnaby zijn intrede in Midsomer. Hij volgt zijn neef Tom Barnaby op, die na dertien seizoenen moordonderzoek van zijn welverdiende pensioen gaat genieten. Sergeant Ben Jones maakt zijn nieuwe baas wegwijs in Midsomer en brengt hem op de hoogte van de kleine criminaltiteit in de streek. Nog voor hij goed en wel zijn koffers heeft kunnen uitpakken maakt Barnaby kennis met het wrede karakter van dit op het eerste zicht wreedzame Engelse graafschap.

Dit is het eerste seizoen met Neil Dudgeon als inspecteur John Barnaby!

Technische gegevens
Configuratie: 4 DVD
Speelduur: ca 400 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Genre: TV serie - detective
Geluid: Dolby 5.1
Leeftijd: 12
Kijkwijzer: eng
Releasedatum: 10-05-2012


DE VLASCHAARD

Boer Vermeulen regeert als een autoritaire patriarch over zijn hele erf. Vooral tussen vader en zoon heerst rivaliteit omdat zoon Louis zo zijn eigen mening heeft over het zaaien en oogsten van vlas. Wanneer Louis dan ook nog met de melkmeid begint te scharrelen, wordt het Vermeulen te veel en gaat hij zijn zoon te lijf. Een klassieker van de Vlaamse film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stijn Streuvels.

Technische gegevens
Configuratie: DVD
Speelduur: ca 90 min
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands & Engels
Beeldformaat: 16:9 Genre: Drama
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 12
Kijkwijzer: geweld, eng, seks, ruwe taal
Releasedatum: 10-05-2012


VRIJDAG


Georges, een veertigjarige arbeider wordt onverwacht uit de gevangenis ontslagen, na een straf van twee jaar wegens incest met zijn dochter. Wanneer hij thuiskomt verloopt het weerzien met zijn vrouw moeizaam temeer daar zij een verhouding met zijn beste vriend is begonnen en van deze laatste ook nog een kind heeft gekregen. Georges wil zijn vrouw wel vergeven, als compensatie voor zijn incestueuze daad en op voorwaarde dat ze weer bij hem intrekt. Samen trachten Georges en zijn vrouw met deze hachelijke situatie in het reine te komen.

Technische gegevens
Configuratie: DVD
Speelduur: ca 90 min
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands & Engels
Beeldformaat: 16:9 Genre: Drama
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 16
Kijkwijzer: eng, seks, ruwe taal
Releasedatum: 10-05-2012
Recent nieuws van dezelfde bron