:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> House Of Knowledge >> PERSBERICHT: HOUSE OF KNOWLEDGE, NIEUWE DISTRIBUTEUR
PERSBERICHT: HOUSE OF KNOWLEDGE, NIEUWE DISTRIBUTEUR
Bron: House Of Knowledge - Datum: 2002-11-04 - Geplaatst door: Serge
Gevarieerd beeld
House of Knowledge is een nieuwe Nederlandse distributeur van VHS en DVD-titels voor de home entertainment markt. Met kwalitatief hoogwaardige titels streeft de joint venture van Dutch FilmWorks en RenT Home Entertainment naar een leidende positie in het "special interest" en documentaire segment. De door House of Knowledge gedistribueerde titels geven een gevarieerd beeld van de wereldgeschiedenis. De onderneming concentreert de marketing op de consument met een meer dan gemiddelde algemene ontwikkeling en een serieuze interesse in de gebeurtenissen die bepalend zijn geweest voor het verloop van de geschiedenis.

Krachtig en uniek
House of Knowledge heeft inmiddels de exclusieve rechten voor Nederland en BelgiŽ verworven voor de distributie van het gerenommeerde Amerikaanse History Channel en A&E. Daarnaast werkt House of Knowlegde ook samen met andere partijen die voldoen aan de kwaliteitsnormen van het bedrijf. De uitstraling, de krachtige onderwerpen en het unieke beeldmateriaal zijn de onderscheidende kenmerken waarmee House of Knowledge de markt benadert. Het programma voor 2002 is inmiddels volledig ingevuld. Op de website www.houseofknowledge.nl publiceert de distributeur alle bestaande titels en nieuwe releases. De consument vindt de titels in de schappen van de detailhandel.

De eerste releases zijn reeds sinds eind augustus 2002 beschikbaar. House of Knowlegde heeft in Amerika beslag gelegd op de rechten van twee unieke documentaires over het World Trade Center en de dramatische gebeurtenissen van 11 september 2001. "World Trade Center 1973-2001" en "America 911 - We Will Never Forget" zijn twee documentaires die een uitgebreide blik tonen op de bouw van de verdwenen bakens in de skyline van New York en de terroristische aanslag op het World Trade Center op 11 september 2001.