:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> House Of Knowledge >> PERSBERICHT: NIEUWE DOCUMENTAIRES
PERSBERICHT: NIEUWE DOCUMENTAIRES
Bron: House Of Knowledge - Datum: 2002-11-27 - Geplaatst door: Serge
Sinds 22 november 2002 zijn volgende titels verkrijgbaar bij House Of Knowledge:

JFK: HIS OWN WORDS
Er zijn van die momenten die je nooit vergeet. U weet ook vast nog waar u was ben u het nieuws van de moord op John F. Kennedy hoorde. De 35e president van de Verenigde Staten wordt in deze special van zijn jeugd tot zijn tragische dood gevolgd. De tot ieders verbeelding sprekende leider van de wereld van 1960 tot 1963 gaf hoop aan vele Amerikanen en aan mensen over de hele wereld. Zijn dromen, zijn vechtlust, zijn jonge uitstraling en charisma waren vernieuwend in de wereldpolitiek.

Deze special laat nooit eerder vertoonde beelden zien van familiefilms en archiefbeelden uit de jaren 40, 50 en 60. Beelden uit onder andere zijn studententijd, zijn huwelijk en zijn strijd om het presidentschap zijn op fantastische wijze vastgelegd en hebben geleid tot het winnen van een Emmy Award.NOSTRADAMUS
Zijn tijd ver vooruit...
Geboren in het jaar 1503 en gestorven in 1566, is de 'profeet' Nostradamus tot op heden ťťn van de bekendste visionairs ter wereld. Hij zette zijn voorspellingen op papier in een even poŽtische als cryptische vorm. De 2e wereldoorlog, de aanslag op John F. Kennedy maar ook recentelijk de aanslag op het World Trade Center zijn onderdeel van zijn angstaanjagend nauwkeurige voorspellingen.

Deze documentaire laat u zien hoe Nostradamus zijn profetieŽn opbouwde en volgt de geschiedenis langs grote rampen en gebeurtenissen die de loop van de geschiedenis in meer of mindere mate drastisch hebben gewijzigd. Er wordt een blik in de toekomst geworpen waarbij de mogelijke derde 'Antichrist' zich aandient. Wie kan dat zijn en wat staat ons nog allemaal te wachten?

Features:
Beeld en geluid: Dolby Digital 2.0, 4:3 Full Frame
Genre: Documentaire
Speelduur: 60 min.BATTLEFRONT: 4 DVD COLLECTORS EDITION
De wereld van 1939 tot 1945.
Een oorlog die naties verenigde en verscheurde. Een oorlog waarbij vele doden zijn gevallen en vele heldendaden werden verricht. Er zijn vele veldslagen ter land, ter zee en in de lucht uitgevochten die de wereld van vandaag hebben gevormd. House of Knowledge neemt u mee naar de veldslagen en biedt een dubbel VHS box of een luxe DVD box waarin 4 verschillende DVD's de volgende veldslagen bevatten:

Titels:
- Battle of Norway, Dunkirk, Operation Mercury
- Gilbert Islands, Battle of Kwajalein, Battle of Anzio
- Solomon Islands, Battle of Dieppe, North Africa
- Battle of the Bulge, Bombing of Germany, Battle of Okinawa

Features:
Beeld en geluid: Dolby Digital 2.0, 4:3 Full Frame
Genre: Documentaire
Speelduur: 280 min.
Extra's: fotogalerij

UIT HET ARCHIEF